• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Луцьку відбувся другий етап VІІІ конференції Волинського обласного відділенням Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-21 15:20:00
    Перед конференцією голова Волинського обласного відділення Анатолій Горбатюк разом з делегатами конференції поклав квіти Голові Центральної Ради Михайлу Грушевському. Депутати Верховної Ради, члени фракції Регіони України П. Сулковський, В.Турманов на майдані Незалежності, перед пам'ятником першому Президенту України вручили партійні квитки новим членам Партії регіонів.

    На конференції розглядалось політична ситуація в Україні та області і делегатами було прийнято рішення про те, що незадовільна робота нинішньої влади погіршила соціально-економічну ситуацію в державі, представники від районних та міських партійних організацій засудили факти кадрових зачисток та підштовхування виконавчою владою, органів прокуратури та суду до необ'єктивних дій та рішень. Делегати конференції підтримали рішення Політради Партії регіонів йти самостійною політичною силою на вибори до Верховної Ради України у 2006 році, а також вирішили звернутись до політичних партій у Волинській області організувати заходи для проведення чесних і прозорих виборів.

    Учасниками зібрання запропоновано і затверджено 10 кандидатів від Волинського обласного відділення Партії регіонів для включення їх у виборчий список кандидатів у народні депутати України від Партії регіонів і було обрано делегатів на VШ з'їзду партії.
     
    Інформаційний сервер Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.