• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закарпатські рухівці у «замінованому» залі обрали нового голову – Павла Чучку
    Опубликовано: 2005-11-21 15:38:00
    20 листопада в Ужгороді в приміщенні Палацу дітей та юнацтва під час загальних зборів крайової організації Народного Руху України було переобрано голову партосередку. Новим лідером закарпатських рухівців став депутат міськради, науковець, поет-сатирик, підприємець Павло Чучка. Раніше посаду обіймав Володимир Піпаш. З’їзд проходив в час, коли в приміщенні шукали вибухівку. Інформація про замінування Палацу дітей та юнацтва в місті Ужгород надійшла до закарпатських МНС-ників об 11:28 цього ж дня, – повідомив 21 листопада власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    До приміщення приїхали чотири пожежні автомобілі. Під час проведення обстеження споруди спеціалісти вибухо-технічної служби НДЕКЦ УМВС вибухових пристроїв та предметів не виявили. За вказаним фактом триває розслідування.
     
    На чільну посаду крайової організації Руху претендували два кандидати: дружина колишнього голови партії Наталія Піпаш та Павло Чучка. Більшістю голосів рухівці віддали перевагу Павлу Чучці.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.