• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відбулося розширене засідання Ради Київського обласного відділення Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-21 16:27:00
     
    Його учасники визначили першочергові заходи щодо підготовки до виборів 2006 року.

    Прийнято рішення другий етап VII конференції Київського обласного відділення Партії регіонів провести 26 листопада 2005 року у кіноцентрі «Зоряний». Під час конференції будуть розглянуті завдання партійного активу по виконанню рішень другого етапу VII з’їзду Партії регіонів та ведення виборчої кампанії, обрано делегатів на VIII з’їзд Партії регіонів та внесено пропозиції щодо кандидатів у народні депутати України від Київського обласного відділення Партії регіонів.

    Керівник обласної парторганізації Петро Мельник зосередив увагу присутніх на необхідності належним чином використати політичну ситуацію, що склалася у державі та регіоні, зробити висновки із прорахунків минулого і провести виборчу кампанію ефективно. Потрібно зробити ставку на партійний актив, його систематичне навчання та уміло використати мас-медійні можливості.

    Петро Мельник визначив конкретні завдання головам парторганізацій щодо необхідності системного підходу до організації партійної роботи, проведення агітації серед населення області та налагодження дієвого контролю за виконанням рішень, що приймаються.

    Крім того, на розширеному засіданні Ради КОВ Партії регіонів розглянуто стан перереєстрації міських і районних парторганізацій та легалізації первинних парторганізацій. Прийнято рішення про утворення Переяслав-Хмельницької міської організації Партії регіонів. Також визначено кандидатури для обрання делегатами на VIII з’їзд Партії регіонів і представників від Київського обласного відділення Партії регіонів – кандидатів до Верховної Ради України.

    На розширеному засіданні Ради КОВ Партії регіонів виступив керівник Київського обласного виборчого штабу В.Грицак. Він поінформував присутніх про рішення II з’їзду політичної партії «Нова демократія» щодо об’єднання з Партією регіонів та припинення діяльності партії шляхом саморозпуску. Василь Миколайович передав теплі вітання активу парторганізації області від лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

    Василь Грицак, зокрема, розповів про роботу виборчого штабу, поділився своїми враженнями від поїздок по регіону і знайомства з діяльністю міських і районних парторганізацій, висловив впевненість у тому, що у них є достатній потенціал для успішного проведення виборчої кампанії. Кожен з нас, наголосив він, має зробити все для того, щоб переконати мешканців Київщини: ми докладемо всіх зусиль, щоб їх сподівання стали реальністю.

    На засіданні відзначалося, що Київське обласне відділення Партії регіонів має чітку передвиборчу стратегію, його робота характеризується чіткою координацією дій та високою виконавською дисципліною.

    Інформаційний сервер Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.