• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Волинські регіонали впевнені у виграші всіх судових справ
    Опубликовано: 2005-11-21 17:32:00
    19 листопада у Луцьку пройшла позачергова конференція волинської обласної організації Партії регіонів. Волинські регіонали впевнені у виграші всіх судових справ, відкритих за фальсифікації на виборах проти окремих громадян.
     
    Нині на контролі в обласної організації знаходяться три такі справи. Як заявив голова обласної організації ПР Анатолій Горбатюк, після виграшу цих справ підуть і інші.
     
    Юридична допомога, яку надає партійна організація, згуртовує людей навколо ідеї регіонів.
     
    Голова Любомильської районної організації Святослав Гаврилюк відзначив, що на місцевому рівні проти членів партії вже немає такої агресії, яка була під час виборів. Однак обпікшись, багато людей ще бояться іти в активну роботу, вагаються. Він також запропонував, щоб у партійному списку представники Волині знаходилися на прохідних місцях.
     
    Голова Рожищенської організації Сергій Горбач відзначив «очевидну недолугість облдержадміністрації. Вся її діяльність направлена на політику, а економіка залишена напризволяще». Зокрема він наголосив, що керівники РДА, щоб досягти високих показників скорочують на підприємствах 30-40% працівників.
     
    На конференції були обрані перша десятка волинян до партійного списку та делегати на з’їзд. Також була затверджена резолюція ІІ етапу конференції.
     
                                                                                                                             ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.