• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Список Ліберального Блоку стане відомий у середині грудня
    Опубликовано: 2005-11-30 11:34:00
    Партії, що планують йти на вибори в складі Ліберального Блоку, підійшли до етапу проведення передвиборних з'їздів.

    Нагадуємо: Рішення про початок формування виборчого Ліберального Блоку було прийнято трьома політичними партіями ще наприкінці вересня. До складу оргкомітету увійшли: Ігор Душин - голова Ліберально-демократичної партії України, Денис Костржевський - голова Партії Правозахисту та Петро Циганко - голова Ліберальної партії України (колишньої щербанівської).

    Оргкомітет провів переговори з більшістю партій, чиї програми ставлять інтереси розвитку особистості в пріоритет державної політики. У переговорах брали участь лідери наступних партій: «Нова сила» (Ю.Збітнєв), «Інформаційна Україна» (А.Колодюк), «Третя сила» (В.Гаврилюк), «Наша партія» (Попик), «Християнсько-Ліберальна партія» (Л.Черновецький), «Всеукраїнська партія народної Довіри» (О.Азаров), «Ліберальна Україна» (П.Вялов).

    За словами Ігоря Душина, партії, що усвідомлюють важливість і необхідність нових підходів для створення законодавчої бази держави повинні об'єднатися, щоб не дозволити „брендовим» групам у черговий раз прикрити ліберальними гаслами відсутність стратегії розвитку країни і втягти виборця в безглузду „брендову» війну.

    «Ми розуміємо, що Україні потрібна реальна перемога нового над старим і безперспективним. Але ми знаємо, що така перемога не досягається розподілом впливу між тими політичними групами, що і через рік після революції не навчилися слухати та чути народ на вулицях і один одного в парламенті. Новий парламент повинний поставити інтереси особистості над інтересами державних інститутів влади. Таку задачу необхідно ставити перед собою новій молодій політичній еліті України. Нам потрібно навчити владу говорити з громадянином мовою діалогу і договору, поважати його достоїнство та цінувати його життя, його комфорт, його зручність вище свого власного», говорять Ігор Душин та Денис Костржевський.
     
    ЧасУкраїни


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.