• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Микола Мартиненко: Не може бути й мови про блокування з Партією Регіонів
    Опубликовано: 2005-11-30 11:48:00
    "У політиці в першу чергу треба думати про державу. Саме з такою позицією ми виступали і під час виборчої кампанії 2002 року, і під час президентської кампанії, – сказав журналістам член Президії Ради партії Микола Мартиненко. – І я зараз відкидаю особисті непорозуміння між політиками з блоку Юлії Тимошенко і політиками з нашої політичної сили, бо вважаю, що наше об'єднання необхідне суспільству".
     
    "Ми першими на Раді партії прийняли звернення до БЮТ про переговорний процес, зараз тривають консультації, – повідомив Микола Мартиненко. – Блокові з'їзди будуть проходити після 7-8 грудня, тому ми затиснуті у ці терміни. Я переконаний, що якби не це, ми обов'язково знайшли б спільну мову. Наскільки ж висока імовірність того, що ми її знайдемо в цих умовах – поки невідомо".
     
    "Головне – ми повинні досягти відчутних результатів у соціально-економічному розвитку України, – вважає голова фракції "Наша Україна". – Без парламенту це зробити неможливо. На мою думку, серед наших політичних партнерів тут насамперед може бути блок Тимошенко. Це буде зрозумілим для суспільства, як було абсолютно зрозумілим створення коаліції "Сила народу".
     
    "Мені важко сказати, чому Юлія Тимошенко заявляє, що є тільки два варіанти: або вона прем'єр, або Янукович. Я б цього не робив. Дійсно, сьогодні у Партії Регіонів досить високий рівень підтримки. І якщо ми з Юлією Володимирівною не знайдемо спільної мови, той реванш, про який вона говорила, можливий. Але за будь-яких обставин і мови бути не може про блокування з Партією Регіонів", – зауважив Микола Мартиненко.
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.