• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • СДПУ(О) готується до з'їзду
    Опубликовано: 2005-11-30 14:07:00
    Починаючи з 25 листопада у Соціал-демократичній партії України (об'єднаної) проводяться конференції регіональних парторганізацій. У їхній роботі взяли участь уже більше 5000 делегатів, які є представниками 360-тисячної армії об'єднаних українських соціал-демократів.

    Однією з головних проблем, що ставилася на всіх без винятку регіональних партійних конференціях, стала проблема проведення всеукраїнського референдуму, ініційованого СДПУ(О), з питань вступу України до НАТО або співробітництва з Росією, Казахстаном і Білорусією в рамках ЄЕП.

    Коментуючи позицію нової влади з даного питання, Голова СДПУ(О) Віктор Медведчук, зокрема , сказав: "Влада, яка так хоче вступу України до НАТО, має повне право пропагувати цю ідею. Дискусія з цього питання в суспільстві - це нормальний демократичний процес. Як супротивники, так і прихильники вступу в Північноатлантичний Альянс мають повне право висувати свої аргументи. Однак ми вважаємо, що наші аргументи проти вступу України до НАТО й за продовження співробітництва в ЄЕП з Росією, Білорусією й Казахстаном переконливіші, ніж аргументи наших супротивників".

    Партійні конференції випереджають ХХ з'їзд СДПУ(О), який відбудеться 12 грудня 2005 року. Планується, що в його роботі візьмуть участь понад тисячі делегатів, саме яких й обирають у регіонах.

    Партконференції тривають і закінчаться в неділю, 4 грудня, у Донецьку.
     
    Прес-служба СДПУ(О)


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.