• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Катеринчук оприлюднив першу п"ятірку НСНУ за версією регіональних організацій партії
    Опубликовано: 2005-11-30 14:18:00
    Голова Центрального виконкому партії "Народний Союз Наша України" Микола Катеринчук сьогодні оприлюднив проект першої п'ятірки партії "Народний Союз Наша Україна", складений за версією регіональних організацій партії. Список було сформовано за результатами рейтингового голосування, яке відбулося в регіонах.
     
    Перша п'ятірка "Нашої України" за версією регіональних організацій виглядає наступним чином:
     
    1.Віктор Ющенко
    2.Юрій Єхануров
    3.Віталій Кличко
    4.Роман Безсмертний
    5.Микола Катеринчук
     
    Микола Катеринчук наголосив, що "рейтингове голосування було проведено на виконання рішення II з'їзду партії, ініцатива проведення такого голосування належить голові Ради партії "Роману Безсмертному і є перемогою реформаторської сторони партії".
     
    "Протягом останнього тижня відбулися регіональні партійні конференції, де і було проведено відкрите рейтингове голосування по першій пятірці партії, - сказав Микола Катеринчук. - Всі процеси у нас в партії відбуваються максимально відкрито і демократично". При цьому він зазначив, що цей список – "проект для обговорення, його будуть розглядати на Раді партії та на II з'їзді партії".
     
    "Остаточний список буде прийнято на міжпартійному з'їзді. Адже ми блокуємося з партіями-союзниками, їх побажання також будуть враховані", - підкреслив Катеринчук. На завершення голова Центрального виконкому наголосив, що це саме "проект першої п'ятірки партії за версією регіональних організацій".
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.