• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Соціалісти організовують акцію
    Опубликовано: 2005-11-30 14:35:00
    2 грудня 2005 року до Міжнародного дня інвалідів Подільським районним комітетом СПУ, фракцією СПУ в Подільській районній раді підготовлено і буде проведено соціально-культурний захід "Від серця до серця", що відбудеться в приміщенні школи-інтернату № 6 для глухих дітей з 15.00 год. за адресою: вул. Світлицького,31/7.
     
    Планується присутність 100 осіб із числа дітей-інвалідів, що навчаються в цій школі та їх батьків, а також 150 запрошених осіб із числа інвалідів різної категорії інвалідності з усіх мікрорайонів Подільського району.
     
    Від районного комітету партії школі будуть подаровані парти для оснащення двох класних кімнат, комп"ютери для оснащення комп"ютерного класу, фотоапарат для дитячого фотогуртка.
     
    Інвалідам, присутнім на заході, буде подаровано 5 інвалідних колясок, 10 ходунків, а також запрошеним інвалідам Подільського району буде вручено 160 продуктових наборів, дітям - м"які іграшки.
     
    Від голови фракції СПУ в Подільські районній раді школі буде подарована відео двійка.
    На заході будуть присутні гості:
     
    - президент регіональної ради регіону Кампанья - Дженаро Олівьєро;
    - секретар Соціалістичної партії м.Неаполя - Б"яджо Россі;
    - член Соціалістичної партії Італії - Ніколо Гамбарделло;
    - почесний консул України в м.Неаполі - Джузеппе Гамбарделло;
    - президент координаційного центру інвалідів регіону Кампанія, бізнесмен-інвалід - Джованні Бембо.
     
    Запрошені: голова Соціалістичної партії України О.Мороз, перший секретар Київського МК СПУ В.Семенюк.
     
    Тема майбутніх переговорів між представниками Соціалістичних партій України та Італії: вирішення проблем українських громадян, працюючих в Італії та встановлення ділових контактів між дружніми партіями.
     
    Концерт за участю вихованців школи-інтернату.
     
    Газети: "Товариш", "Києве мій", газета всеукраїнського товариства глухих "Наше життя". Того ж дня о 13 годині в приміщенні Театру оперети (вул. Червоноармійська, 53/3) за сприяння Благодійного фонду "Відрадний", Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань у м. Києві відбудеться благочинний захід з нагоди Міжнародного дня інвалідів. Почесні гості: голова Фонду Держмайна Валентина Семенюк, міністр праці та соціальної політики Іван Сахань. У програмі заходу: святковий концерт, виставки дитячих малюнків та засобів життєзабезпечення інвалідів, виступи авторських колективів, ярмарок вакансій.
     
     Інформаційна довідка:
    Спеціальну школу для глухих дітей було відкрито у 1900 році за ініціативою Государині-імператриці Марії Федорівни.
     
    Приміщення першої школи для глухих було збудоване за пропозицією Київського відділення опіки під керівництвом Є.С. Трєпової на кошти благодійності та меценатства.
    Значний внесок в будівництво вніс відомий меценат М.А. Терещенко.
     
    З 1965 року школа для глухих дітей знаходиться у приміщенні по вул. Світлицького,31/7, збудованому на кошти міської влади та українського товариства глухих.
    Сьогодні школі 105 років.
     
    Регламент проведення зустрічі: 14.00-15.00 - огляд школи;
    15.00-16.30 - офіційна частина та концерт в актовій залі школи;
    16.30-18.30 - переговори між представниками СПУ та соціалістами Італії, фуршет.
     
    Прес-служба СПУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.