• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Литвин: Вибори-2006 стануть поворотним пунктом для України
    Опубликовано: 2005-11-30 16:27:00
    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин переконаний, що березневі вибори 2006 року «стануть тим поворотним пунктом для України, коли наша держава підтвердить своє право на звання цивілізованого демократичного європейського суспільства». Про це він сказав під час конференції «Україна – 10 років у Раді Європи: досвід і перспективи» в Києві.

    За словами Литвина, можливість України перейти в постмоніторинговий період багато в чому залежатиме від того, як пройдуть парламентські вибори в Україні.

    Литвин назвав пріоритетними сферами співпраці України з Радою Європи боротьбу з корупцією і організованою злочинністю, і передусім – проведення «чесних і прозорих парламентських виборів у березні 2006 року».

    Він обнародував звернення Президента України Віктора Ющенка до учасників конференції, в якому виражається надія на плідну співпрацю «в рамках Ради Європи».
     
    Депутат


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.