• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Влада використовуватиме адмінресурс на Виборах-2006
    Опубликовано: 2005-11-30 16:47:00
    Тернопільський обласний комітет СДПУ(О) заявляє, що в Україні в цілому й зокрема в Тернопільській області є погроза використання адмінресурсу на виборах-2006 на користь пропрезидентської політичної сили - НСНУ. Про це сьогодні, 30 листопада, повідомив прес-секретар Тернопільської обласної організації СДПУ(О) Олександр Мельник.

    "Оскільки декларована Президентом, головою його секретаріату і прем'єр-міністром України політика зміни губернаторів не торкнулася Тернопільської області, то напрошується єдиний висновок: економіка області на межі розвалу, область на останньому місці в Україні по всім соціально-економічним показникам, а голова адміністрації продовжує працювати - чи не для того, щоб забезпечити на виборах повну перемогу НСНУ й не дати можливості опозиційним силам проводити ефективну виборчу кампанію?", - говориться в заяві обласного комітету СДПУ(О).

    Цю версію, на думку тернопільських есдеків, підсилює факт входження до виборчого блоку НСНУ партії НРУ, представниками якої є голова Тернопільської облдержадміністрації й один з його заступників.

    До речі, кілька тижнів тому, незважаючи на заяву Президента про розмежування політики й бізнесу, голова Тернопільської ОДА очолив обласний виборчий штаб партії НРУ.
     
    Прес-служба СДПУ(О)


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.