• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Віктор Медведчук: 26 березня "жовтогарячий туман" розвіється
    Опубликовано: 2005-11-30 17:22:00
    Лідер об'єднаних соціал-демократів Віктор Медведчук перебуває з робочим візитом у Полтаві. Сьогодні він взяв участь у роботі Х обласної партконференції. Виступаючи перед делегатами й гостями конференції, Голова СДПУ(О) сказав: "Мене засмучує, що буквально за лічені місяці нова влада змогла девальвувати економічні досягнення останніх років, і в першу чергу - знецінити доходи наших громадян".

    "Влада, яка не змогла виробити стратегію розвитку країни, приречена. І сьогоднішнє безмірне розчарування тих, хто ще рік тому повірив в "жовтогарячий туман", переросте в не менш сильний протест. 26 березня 2006 року стане останнім днем цього "чуда" західних піар-технологій", - підкреслив Віктор Медведчук.

    Нагадаємо, що починаючи з 25 листопада, у Соціал-демократичній партії України (об'єднаної) проводяться конференції регіональних парторганізацій. Вони випереджають ХХ з'їзд СДПУ(О), що відбудеться 12 грудня 2005 року.
     
    Прес-служба СДПУ(О)


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.