• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Литвин радий, що Ющенко не піде на вибори
    Опубликовано: 2005-12-09 15:19:00
    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вітає рішення Президента України Віктора Ющенка щодо його відмови від участі в парламентських виборах за списком однієї з політичних партій.

    Про це він сказав сьогодні під час зустрічі з представниками органів місцевого самоврядування Кіровоградської області, передає «УНІАН».

    В той же час Литвин відзначив, що деяким політичним силам доцільно б «просапати ряди» в списках на парламентські вибори, додавши, що в цих списках дуже багато урядовців і керівників місцевого рівня.

    На думку Литвина, необхідно пам'ятати, що комусь потрібно працювати в уряді і керувати місцевими органами влади. За його словами, на сьогодні деякі обласні і районні державні адміністрації перетворилися на «райкоми» окремих політичних сил.

    Він також розкритикував підхід, коли три політичні сили (йдеться про НСНУ, СПУ і БЮТ – ред.) після президентських виборів 2004 року розділили між собою посади у виконавчих структурах влади.

    Як повідомлялося, 3 грудня з'їзд НСНУ затвердив виборчий список партії, на першому місці в якому - Президент Ющенко. 6 грудня Ющенко заявив, що не очолить виборчий список партії "Народний Союз Наша Україна".

    Глава держави відзначив, що не хоче, щоб прізвище Президента розколювало політичних партнерів.
     
    ForUm


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.