• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Трудова Україна» отримала право на чотири трансляції та дві публікації у державних ЗМІ
    Опубликовано: 2006-01-28 10:38:00

    Центральна виборча комісія шляхом жеребкування визначила черговость надання ефірного часу суб’єктам виборчого процесу на першому каналі Національної радіокомпанії (УР-1) і телекомпанії (УТ-1) України, а також встановили черговість друкування їх передвиборчих програм у газетах «Голос України» та «Урядовий Кур’єр». Таким чином, політична партія «Трудова Україна» як активна політична сила, що приймає участь у виборах до Верховної Ради України 2006, отримала право на чотири трансляції та дві публікації у державних ЗМІ.

    Політична партія «Трудова Україна» зареєстрована 21 червня 2000 року Міністерством юстиції України на підставі рішення її Установчого з’їзду, який відбувся 19 травня 2000 року в Києві (Свідоцтво про реєстрацію об’єднання громадян № 1457). Станом на 16.12.2005, кількість територіальних організацій (в областях і АРК) — 27. Загальна кількість створених парторганізацій (24 обласних, АР Крим, м. Київ та м. Севастополь) — 3417. Кількість членів партії — 77 842 осіб. Голова партії — Народний депутат України 3 та 4 скликань, перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Коновалюк Валерій Ілліч. Мета партії — становлення України як сучасної держави з європейським рівнем добробуту, забезпечення гідної якості життя кожної людини та її сім’ї на основі формування міцного середнього класу як опори держави.

    Прес-служба Політична партія «Трудова Україна»

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.