• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністерство транспорту та зв'язку України ініціює спрощення процедури реєстрації маломірних суден
    Опубликовано: 2006-04-20 12:43:00

    Пропозиції щодо спрощення  процедури реєстрації маломірних суден доручив розробити Міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар. Існуючий порядок реєстрації маломірних суден, зокрема, риболовних, на думку Віктора Бондаря, є занадто формалізованим, потребує дублювання у різних органах державної реєстрації і призводить до невиправданих витрат судновласників. 

    Тому Міністр транспорту та зв’язку України доручив фахівцям Укрморрічфлоту розробити проекти нормативних актів, котрі мають передбачити існування в Україні єдиної державної реєстрації маломірних суден. Зокрема, пропонується встановити порядок, за якого державна реєстрація риболовних суден, що не підлягають нагляду класифікаційним товариством, здійснюється винятково Інспекцією Головного державного реєстратора флоту, що входить до сфери управління Мінтрансзв’язку України. У майбутньому, всі існуючі нині розбіжності у державній реєстрації суден, а також питаннях безпеки судноплавства, технічного нагляду за суднами, підготовки та сертифікації плавскладу, мають бути врегульовані після створення Морської Адміністрації України.

     Інф. Міністерство транспорту та зв'язку України



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.