• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Дилерська мережа Ford росте рекордними темпами
    Опубликовано: 2006-04-14 09:54:00

    Відкриття нового дилера – на цей раз у Львові – стало п’ятим за останні п’ять місяців і свідчить про неабиякий інтерес до цієї марки на ринку. Як ніколи якісний продукт, конкурентні ціни, винятково привабливі фінансові умови для дилерів і багатостороння підтримка імпортера зробили Ford чи не найбільш цікавою дилерською пропозицією на сьогоднішньому автомобільному ринку України.

    З 3 квітня компанія „Велет Авто” отримала статус офіційного дилера Ford у Львові. 

    Дилерський центр розташований на самій автомобільній вулиці міста – Липинського, 50в. В короткий термін було проведено реконструкцію-переоснащення сервісної станції відповідно до вимог виробника. Після атестації персоналу СТО отримала право виконувати гарантійні та інші сервісні роботи з обслуговування достатньо великого парку Ford, який є в регіоні.

    Наразі ведеться будівництво концептуального автосалону, відкриття якого заплановано на кінець року.

    Для забезпечення якісного старту бренду, команда фахівців з продажу та сервісу пройшла тренінги на базі імпортера. Ще до відкриття, завдяки масованій рекламній компанії, стало широко відомо про появу Ford на ринку Львова.

    Львів є одним з міст-мільйонників, де Ford потребував суттєвого зміцнення своїх позицій. Віннер Імпортс Україна, імпортер Ford в Україні, декларує чіткі наміри збільшити кількість дилерів Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі та Харкові, де обсяги та ріст ринку створюють достатньо місця для ефективної роботи кількох дилерів. Докладніше про розвиток мережі Ford і наявні вакансії на www.newdealer.winner.ua

    Iнф. AUTO-Consulting









    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.