• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Укрзалізниця зацікавлена у співпраці з залізницями країн СНД, і перш за все у розвитку транзитних перевезень, - заявив голова відомства
    Опубликовано: 2006-04-11 17:38:00

    11 квітня 2006 року в Таллінні (Естонія) розпочало роботу 43 засідання Ради залізничного транспорту держав-учасниць СНД, Латвійської, Литовської та Естонської Республік.

    У засіданні, яке триватиме впродовж трьох днів, беруть участь керівники залізничних адміністрацій України, Азербайджану, Вірменії, Бєларусі, Грузії, Казахстану, Киргизії, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, асоційовані члени Ради з Болгарії та Латвійської Республіки.

    Україну представляє делегація Державної адміністрації залізничного транспорту України на чолі з Генеральним директором Укрзалізниці Василем Гладкіх.

    “У Таллінні ми плануємо обговорити зі своїми колегами питання щодо співпраці, і перш за все у напрямку транзитних перевезень, адже збільшення обсягів транзитних вантажів сьогодні є першочерговим завданням Укрзалізниці”, - зазначив Генеральний директор Укрзалізниці Василь Гладкіх. “У зв’язку з цим нашу делегацію цікавитиме, перш за все, хід розробки графіку руху вантажних поїздів,  порядок направлення вантажних потоків у міждержавному сполученні на 2006-2007 роки, а також тарифна політика залізниць на перевезення вантажів у міждержавному сполученні на 2006 фрахтовий рік”, - повідомив Василь Гладкіх.

    Передбачається, що учасники 43-го засідання Ради залізничного транспорту також розглянуть підсумки перепису контейнерів у 2005 році та підготовку до перепису вантажних вагонів у 2006 р., обговорять питання про хід розробки графіку руху пасажирських і вантажних потягів, план формування вантажних вагонів та вагонів із контейнерами. Планується, що у ході засідання мова піде й про внесення змін і доповнень в Угоду між залізничними адміністраціями держав-учасниць СНД, Латвійської, Литовської та Естонської Республік щодо особливостей застосування окремих норм Угоди про міжнародне пасажирське сполучення. Актуальним для керівників залізничних адміністрацій є питання про Інструкцію з обслуговування перевезень вантажів, що швидко псуються, у міжнародному сполученні між державами-учасницями Співдружності, Латвією, Литвою та Естонією, а також про заходи з попередження ввезення та розповсюдження залізничним транспортом пташиного грипу.

    Довідково: Раду залізничного транспорту засновано 14 лютого 1992 року, коли Глави урядів 11 держав СНД підписали Угоду про створення координаційного органу залізничного транспорту. Рада складається з керівників адміністрацій і органів управління залізничним транспортом держав СНД.

    Головна мета Ради – це координація роботи залізничного транспорту на міжнародному рівні, погодження умов і принципів роботи залізничного транспорту для забезпечення функціонування і розвитку транспортно-економічних зв'язків між державами СНД.

    Прес-служба Укрзалізниці  








    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.