• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністерство транспорту та зв'язку України намагається знайти баланс інтересів у врегулюванні українсько-молдовського конфлікту
    Опубликовано: 2006-04-11 16:51:00

    Наступного тижня передбачається проведення чергових переговорів між транспортниками України та Молдови з питань пропуску вантажів через українсько-молдовський кордон та встановлення оптимальних наскрізних тарифів на транзитні вантажі до Ренійского морського порту.

    Про це повідомив сьогодні, 11 квітня, на прес-конференції в агентстві Укрінформ перший заступник міністра транспорту і зв'язку Василь  Цибенко. За його словами, попередні переговори, які проводилися між молдовською та українськими сторонами 7 квітня, поки що не дали бажаного результату. Так, Молдова стверджує, що встановлений на даний час тариф є мінімально можливим і його подальше зниження найближчим часом не передбачається.

    Перший заступник міністра впевнений, що черговий раунд переговорів з молдовською делегацією наступного тижня врешті-решт буде продуктивним і дасть можливість вийти на оптимальну структуру тарифу.

    Василь Цибенко також розповів журналістам про схвалену 10 квітня 2006 року Урядовим комітетом з питань розвитку реального сектору економіки Програму розвитку мережі міжнародних транспортних коридорів. Зазначеним документом передбачається протягом п’яти найближчих років реалізувати мережу важливих для України проектів загальною вартістю близько 16 млрд. гривень. Зокрема, уже в 2006 році планується виконати значні обсяги робіт на реконструкції автошляхів Чоп-Стрий-Броди, Ягодин-Ковель-Київ, Кіпті-Бачівськ, Київ-Одеса та Харків-Сімферополь. 

    Інф. Урядовий портал

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.