• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Хмельниччині розпочався Місяць правового інформування виборця
    Опубликовано: 2006-02-21 12:19:00

    Як повідомила прес-службі начальник Хмельницького обласного управління юстиції Неля Продан, управління ініціювало проведення в області Місяця правового інформування населення з роз’яснення положень виборчого законодавства. Заходи проводяться на виконання вимог Указу Президента України “Про забезпечення проведення демократичних, чесних і прозорих виборів 2006 року” та завдань Національної програми правової освіти населення.

    Неля Продан зазначила, що Місяць правового інформування населення за розпорядженням облдержадміністрації проходить з 20 лютого по 20 березня. У зв’язку з цим на місцеві адміністрації покладені завдання активізувати роботу громадських приймалень області з роз’яснення громадянам їх виборчих прав та ініціювати проведення засідань територіальних Міжвідомчих координаційно-методичних рад з правової освіти населення. Місцеві органи влади повинні сприяти проведенню у навчальних закладах лекцій, семінарів та додаткових занять з метою роз’яснення виборчого законодавства, надавати допомогу в організації у закладах культури тематичних виставок, лекторіїв, семінарів тощо.

    Обласне та територіальні управління юстиції розробили цілу низку заходів у рамках проведення Місяця правового інформування населення, де, зокрема, передбачається забезпечити оприлюднення на шпальтах місцевих газет, в теле- та радіоефірі правороз’яснювальних матеріалів з виборчої тематики. Наразі в управлінні заплановано підготувати та розповсюдити методичні матеріали для різних категорій учасників виборчого процесу.

    Инф. Прес-служба Міністерства юстиції України

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.