• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Віктор Ющенко вважає візит Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова до Росії успішним
    Опубликовано: 2005-10-05 17:06:00
     Президент України Віктор Ющенко вважає, що візит Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова до Росії пройшов успішно. «Він виконав і досяг усіх цілей, які ставилися перед цим візитом», – заявив Глава держави сьогодні на прес-конференції у Києві. 
     
    Коментуючи українсько-російські відносини, Віктор Ющенко заявив, що між Україною та Росією відбувається «активний, хороший діалог на усіх рівнях», у тому числі, на президентському.
     
    Результатом цього діалогу Президент України вважає те, що на сьогодні вже пройдено увесь підготовчий процес формування «дорожньої карти» українсько-російських відносин. «Зараз ми готуємося до візиту Володимира Володимировича до України. Формальна частина підписання Плану дій комісії «Ющенко–Путін» буде зроблена якраз у Києві», – сказав Глава держави. За словами В. Ющенка, документ уже створений і до нього, зокрема, увійдуть питання всього енергетичного комплексу. «В енергетичному комплексі ми у порозумінні, хоча ці переговори ніколи не були простими, тому що нафта і газ – це не тільки пальний процес. Це – політика, і всі це добре розуміють», – заявив Віктор Ющенко.
     
    Инф. president.gov.ua
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.