• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Голова Секретаріату Президента України відбув до Москви з неофіційним дводенним візитом
    Опубликовано: 2005-09-28 15:13:00
    Голова Секретаріату Президента України Олег Рибачук відбув до Москви з неофіційним дводенним візитом, у ході якого проведе низку неформальних зустрічей із російськими урядовцями та експертами. Під час зустрічей йтиметься, зокрема, про досвід роботи Адміністрації Президента Російської Федерації.
     
    Напередодні візиту Олег Рибачук заявив, що нині триває потужна робота над реструктуризацією Секретаріату Президента України. «Реформи необхідні, і вони відбудуться», – запевнив він. Голова Секретаріату зазначив, що Секретаріат – частина інституту президентства, метою якого є забезпечення ефективної діяльності Президента України. За словами О. Рибачука, до роботи над реструктуризацією цієї структури залучено західних та українських експертів. «У цьому контексті для нас дуже цінний і російський досвід», – підкреслив він.
     
    Під час перебування в Москві Олег Рибачук візьме участь в урочистостях з нагоди 15-річного ювілею радіостанції «Эхо Москвы». На святкуванні Голова Секретаріату Президента України зустрінеться з багатьма відомими російськими політиками та журналістами.
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.