• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Дешеве солодке життя - уже наближчим часом
    Опубликовано: 2005-08-05 10:22:00

    Баранівський наполягає, що ввезення цукру-сирцю - величезна помилка. Тимошенко переконана - таке рішення зіб'є ціни на цукор.

    Дешеве солодке життя - уже наближчим часом. Юлія Тимошенко обіцяє, що ціни на цукор нормалізуються і повернуться на квітневу межу. Тоді кілограм коштував 3 гривні 20 копійок. Нинішня ціна - 5 гривень. Піковою ціна була в середині липня - 7 гривень кілограм. Покупцям - не солодко. 

    Свій оптимізм Прем'єр пояснює ухваленими урядом документами. Ці постанови враховують інтереси і споживача, і виробника, каже вона. Але не називає кількості цукру-сирцю, який завезуть в Украну. Єдина інформація - його буде менше, ніж у попередні роки. Прибутки ж від цієї операції пІдуть на створення цукрових запасів. За словами Прем'єра, у попередні роки цукрову стабільність підтримували завдяки парламентським постановам про додаткове завезення цукру.

    Єдиний урядовець, який проти оптимістичних цукрових документів - міністр аграрної політики Олександр Баранівський. У минулі роки цей депутат теж голосував за завезення значно більших обсягів цукру-сирцю, обурюється Тимошенко. Сам Баранівський це заперечує, хоча не виключає, що проголосувати могла ... його картка.

    На оптимістичних цукрових заявах можна отримати політичні дивіденди, каже Баранівський. Втім Юлія Тимошенко переконана, що критика її дій спричинена лише бажанням певних політиків принизити уряд.

    На  підтримку   позиції  свого колеги по партії   виступив  Йосип  Вінський.   Цей депутат-соціаліст  заявляє, що завезення з-за кордону цукру-сирцю без сплати мита і ПДВ для подальшого продажу його в Україні є реалізацією тіньової схеми відмивання коштів, розробленої Кабінетом Міністрів,  а  саме  Тимошенко  і  міністром  економіки  Терьохіним.  Депутат  каже, що  вони,  цитата: "керується.... небезкорисливими мотивами, які вимірюються кількома десятками мільйонів доларів".

    5tv.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.