• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • З початку року на Луганщині відкрито 122 нових підприємства побутового обслуговування
    Опубликовано: 2005-08-05 09:16:00

    За даними управління торгівлі та побутового обслуговування населення, у першому півріччі поточного року збереглась позитивна динаміка по нарощуванню обсягів реалізації послуг населенню. Залучення приватного капіталу дозволило за 6 місяців 2005 року відкрити 122 підприємства побутового обслуговування, в тому числі 64 - у сільських та шахтарських селищах. В поточному році введено в експлуатацію міську баню на 30 робочих місць у м. Антрациті, пральню у м. Кіровську, перукарню у м.Молодогвардейську, салон краси “Німфа” у м. Лисичанську, студію сучасної зачіски “Крісті” у м. Свердловську, перукарню “Стиль” у Кремінському районі, 6 перукарень, 2 майстерні з ремонту одягу в Перевальському районі та інші, що значно підвищує рівень надання побутових послуг в регіонах.

    Як і в попередні роки, швидкими темпами розвиваються перукарські і косметичні послуги, розширюється мережа сучасно обладнаних салонів з високим рівнем обслуговування Їх питома вага в загальному прирості складає 15,8 %.

    Разом с тим забезпечення населення послугами з прання, оброблення білизни та інших текстильних виробів, з чищення і фарбування текстильних, хутрових виробів ще на невисокому рівні.

    Досвід свідчить про те, що в сучасних умовах найбільш ефективно діють сервісні центри, що мають технічну базу для ремонту різноманітних виробів та приборів: від кофемолки до сучасніших холодильників, телевізорів та музичних центрів. В області діє понад 10 сервісних центрів в м. Луганську, Северодонецьку, Лисичанську, що мають власні філіі по всій області.

    Забезпечується задоволення попиту сільського населення на побутові послуги через організацію виїзного обслуговування в Білокуракінському, Кремінському, Слав`яносербському, Перевальському, Новопсковському, Сватівському, Старобільскому, Станично-Луганському районах. Використовується форма обслуговування по попереднім заявкам селищних та сільських рад на індивідуальне виготовлення одягу, взуття, ремонту побутової техніки, телеапаратури, фотографії в містах Брянка, Кіровськ, Стаханов, Северодонецьк, Лисичанськ, Свердловськ, Краснодонському, Антрацитівському, Новоайдарському, Лутугінському та інших районах області.

    Урядовий портал



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.