• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ПРЕС-РЕЛІЗ про найбільш резонансні злочини та події на 24.01.2006 р.
    Опубликовано: 2006-01-24 14:38:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 1 846 заяв про злочини. Вжитими заходами 1090 (59%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 6 розбійних нападів, 37 пограбувань, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 1 846 заяв про злочини. Вжитими заходами 1090 (59%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 6 розбійних нападів, 37 пограбувань, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 25 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, гвинтівку, 3 обрізи мисливських рушниць, 6 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 730 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 126 осіб. У них вилучено 29,1 кілограма наркотиків.

    затримано 126 осіб. У них вилучено 29,1 кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1099 особи.

    вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1099 особи.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 34 особи.

    заарештовано 34 особи.

    Упродовж минулої доби порушено 158 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 58 – у сфері службової діяльності, у тому числі 14 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 58 дорожньо-транспортних пригод, у яких 6 осіб загинули та 69 - травмовано.

    зафіксовано 58 дорожньо-транспортних пригод, у яких 6 осіб загинули та 69 - травмовано.

    Пиятика з раніше судимими коштувала життя і 15-річному школяреві,і 80-річному дідусеві

    У Маньківському районі Черкаської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 19-річного жителя міста Южноукраїнськ Миколаївської області, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він мимовільним пострілом з мисливської рушниці після спільного вживання спиртних напоїв смертельно поранив у голову 15-річного учня загальноосвітньої школи. Зброю вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 19-річного жителя міста Южноукраїнськ Миколаївської області, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він мимовільним пострілом з мисливської рушниці після спільного вживання спиртних напоїв смертельно поранив у голову 15-річного учня загальноосвітньої школи. Зброю вилучено.

    У місті Донецьку в грудні м.р. у своїй квартирі було знайдено мертвим 80-річного пенсіонера. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 45-річного жителя міста Дебальцеве Донецької області, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв пенсіонерові смертельні тілесні ушкодження.

    в грудні м.р. у своїй квартирі було знайдено мертвим 80-річного пенсіонера. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 45-річного жителя міста Дебальцеве Донецької області, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв пенсіонерові смертельні тілесні ушкодження.

    Привласнили „заарештований” пансіонат

    В Автономній Республіці Крим викрито посадових осіб двох бюро технічної інвентаризації, які в грудні минулого року видали жителю Дніпропетровської області підроблений витяг з державного реєстру та свідоцтво на право власності на пансіонат, на який судом було накладено арешт. Прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    викрито посадових осіб двох бюро технічної інвентаризації, які в грудні минулого року видали жителю Дніпропетровської області підроблений витяг з державного реєстру та свідоцтво на право власності на пансіонат, на який судом було накладено арешт. Прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    Судячи з розміру хабара, посада медсестри стає престижною

    У місті Львові міліцією викрито головного лікаря одного з медичних закладів, яка вимагала та отримала 400 доларів США хабара від місцевої жительки за сприяння в працевлаштуванні на посаду медичної сестри. Прокуратурою одного з районів Львова порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    міліцією викрито головного лікаря одного з медичних закладів, яка вимагала та отримала 400 доларів США хабара від місцевої жительки за сприяння в працевлаштуванні на посаду медичної сестри. Прокуратурою одного з районів Львова порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    Через митницю „майже непомітно” проїхали 200 автомобілів

    У Чернівецькій області міліцією викрито посадових осіб однієї з митниць, які упродовж 2000 – 2001 років не провели у встановленому порядку митне оформлення 200 автомашин, ввезених на територію України трьома місцевими жителями. Державі завдано збитки у вигляді несплати обов’язкових митних платежів на загальну суму понад 1 млн. гривень. Прокуратурою Чернівецької області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення).

    міліцією викрито посадових осіб однієї з митниць, які упродовж 2000 – 2001 років не провели у встановленому порядку митне оформлення 200 автомашин, ввезених на територію України трьома місцевими жителями. Державі завдано збитки у вигляді несплати обов’язкових митних платежів на загальну суму понад 1 млн. гривень. Прокуратурою Чернівецької області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення).

    На Рівненщині викрито посадових осіб однієї з райдержадміністрацій, які протягом 2003 – 2005 років використали не за цільовим призначенням 100 тис. грн. з резервного фонду, а саме на придбання автомашини, запчастин до неї та паливно-мастильних матеріалів. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    викрито посадових осіб однієї з райдержадміністрацій, які протягом 2003 – 2005 років використали не за цільовим призначенням 100 тис. грн. з резервного фонду, а саме на придбання автомашини, запчастин до неї та паливно-мастильних матеріалів. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    "ДЗГ МВС Украни"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.