• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ПРЕС-РЕЛІЗ про найбільш резонансні злочини та події на 25.01.2006 р.
    Опубликовано: 2006-01-25 12:28:00

     

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 000 заяв про злочини. Вжитими заходами 1263 (63,2%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійні напади, 41 пограбування, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2 000 заяв про злочини. Вжитими заходами 1263 (63,2%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійні напади, 41 пограбування, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 26 осіб. У правопорушників вилучено 7 обрізів мисливських рушниць, 5 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, 300 грамів вибухівки та 270 набоїв.

    затримано 26 осіб. У правопорушників вилучено 7 обрізів мисливських рушниць, 5 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, 300 грамів вибухівки та 270 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 180 осіб. У них вилучено 41,3 кілограма наркотиків.

    затримано 180 осіб. У них вилучено 41,3 кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1346 осіб.

    вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1346 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 39 осіб.

    заарештовано 39 осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 186 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 57 – у сфері службової діяльності, у тому числі 10 про хабарництво.

    порушено 186 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 57 – у сфері службової діяльності, у тому числі 10 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 51 дорожньо-транспортну пригоду, у яких 5 осіб загинули та 57 - травмовано.

    зафіксовано 51 дорожньо-транспортну пригоду, у яких 5 осіб загинули та 57 - травмовано.

    У місті Костянтинівці Донецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 23 січня у своєму будинку під час сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження своїй 73-річній матері та її 67-річній знайомій.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 23 січня у своєму будинку під час сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження своїй 73-річній матері та її 67-річній знайомій.

    У Бершадському районі Вінницької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів викрито 13-річного учня загальноосвітньої школи, який увечері 22 січня на вулиці під час сварки вбив цеглиною 8-річного учня загальноосвітньої школи.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів викрито 13-річного учня загальноосвітньої школи, який увечері 22 січня на вулиці під час сварки вбив цеглиною 8-річного учня загальноосвітньої школи.

    У місті Луганську в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 19-річного громадянина Російської Федерації, раніше судимого, який восени минулого року викрав електропилу з подвір’я домогосподарства пенсіонера.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 19-річного громадянина Російської Федерації, раніше судимого, який восени минулого року викрав електропилу з подвір’я домогосподарства пенсіонера.

    У місті Макіївці Донецької області затримано 44-річну громадянку без постійного місця роботи, за місцем проживання якої вилучено 250 грамів вибухівки та електродетонатор.

    затримано 44-річну громадянку без постійного місця роботи, за місцем проживання якої вилучено 250 грамів вибухівки та електродетонатор.

    У Солом’янському районі міста Києва затримано 48-річного жителя міста Маріуполь Донецької області, у якого вилучено 10 кілограмів макової соломки.

    затримано 48-річного жителя міста Маріуполь Донецької області, у якого вилучено 10 кілограмів макової соломки.

    У Рівненському районі Рівненської області затримано 46-річного чоловіка, за місцем проживання якого вилучено 21 кілограм марихуани.

    затримано 46-річного чоловіка, за місцем проживання якого вилучено 21 кілограм марихуани.

    У Віньковецькому районі Хмельницької області затримано 44-річного чоловіка, за місцем проживання якого вилучено 2,5 кілограми канабісу.

    затримано 44-річного чоловіка, за місцем проживання якого вилучено 2,5 кілограми канабісу.

    У фальшивомонетників вилучено 13 тисяч „майже справжніх” гривень

    У Донецьку викрито злочинну групу у складі 6 місцевих жителів віком від 19 до 26 років (всі без постійного місця роботи, троє раніше судимі), які упродовж минулого року, використовуючи комп’ютерну техніку, виготовляли фальшиві державні грошові знаки. У правопорушників вилучено комп’ютерну техніку, саморобний пристрій для нанесення рельєфного зображення на купюри, папір та 260 фальшивих купюр номіналом 50 гривень на загальну суму 13 тис. гривень. За даним фактом слідчим відділенням Кіровського райвідділу Донецького міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї). Чотирьох членів угруповання взято під варту.

    викрито злочинну групу у складі 6 місцевих жителів віком від 19 до 26 років (всі без постійного місця роботи, троє раніше судимі), які упродовж минулого року, використовуючи комп’ютерну техніку, виготовляли фальшиві державні грошові знаки. У правопорушників вилучено комп’ютерну техніку, саморобний пристрій для нанесення рельєфного зображення на купюри, папір та 260 фальшивих купюр номіналом 50 гривень на загальну суму 13 тис. гривень. За даним фактом слідчим відділенням Кіровського райвідділу Донецького міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї). Чотирьох членів угруповання взято під варту.

    Від юних майстрів спорту вимагали „доплати” за звання

    На Донеччині викрито директора дитячої юнацько-спортивної школи, який вимагав та отримав від трьох вихованців цієї школи хабарі на загальну суму 300 доларів США за сприяння у присвоєнні звань “Майстер спорту” з боксу. Прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    викрито директора дитячої юнацько-спортивної школи, який вимагав та отримав від трьох вихованців цієї школи хабарі на загальну суму 300 доларів США за сприяння у присвоєнні звань “Майстер спорту” з боксу. Прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    В Одесі викрито посадову особу відділу розвитку торгівлі та побутового обслуговування виконкому одного з районів міста, який вимагав та отримав від приватного підприємця одну тисячу доларів США хабара за видачу дозволу на розміщення об’єкту торгівлі. Посадовця затримано. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    викрито посадову особу відділу розвитку торгівлі та побутового обслуговування виконкому одного з районів міста, який вимагав та отримав від приватного підприємця одну тисячу доларів США хабара за видачу дозволу на розміщення об’єкту торгівлі. Посадовця затримано. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    Встиг „подарувати” теплоелектроцентраль до настання морозів

    На Черкащині викрито виконавчого директора товариства з обмеженою відповідальністю, який, зловживаючи службовим становищем, безоплатно передав відкритому акціонерному товариству майновий комплекс теплоелектроцентралі в місті Сміла, чим завдав збитки ТОВ на суму 1,6 млн. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    викрито виконавчого директора товариства з обмеженою відповідальністю, який, зловживаючи службовим становищем, безоплатно передав відкритому акціонерному товариству майновий комплекс теплоелектроцентралі в місті Сміла, чим завдав збитки ТОВ на суму 1,6 млн. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    У Чернігівському районі Чернігівської області на березі річки Дніпро поблизу села Загатки затримано групу нелегальних мігрантів у складі двох громадян Республіки Індії та двох громадян Народної Республіки Бангладеш. Іноземців передано прикордонникам.

    на березі річки Дніпро поблизу села Загатки затримано групу нелегальних мігрантів у складі двох громадян Республіки Індії та двох громадян Народної Республіки Бангладеш. Іноземців передано прикордонникам.

    "ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.