• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністр закордонних справ України відвідав розташування "УкрПолбату" в Косово
    Опубликовано: 2006-01-26 15:35:00

    Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк днями відвідав базовий табір українсько-польського батальйону „Білий орел”, де ознайомився з умовами виконання завдань українськими та польськими миротворцями та провів зустріч з особовим складом „УкрПолбату”.

    В ході зустрічі з військовослужбовцями спільного батальйону глава українського зовнішньополітичного відомства наголосив на важливості перебування міжнародних миротворчих сил КФОР у Косовому та подякував українським військовим за самовіддану працю щодо встановлення миру та спокою в регіоні. Борис Тарасюк також зазначив, що діяльність українського миротворчого контингенту високо оцінюється керівництвом нашої держави та Збройних Сил України.

    “Ви добре представляєте українську державу на теренах Косово. Миротворча діяльність наших військових в цьому неспокійному регіоні є свідченням практичної участі України у врегулюванні конфлікту на Балканах”, – наголосив він.

    За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, самовідданість та стійкість, виявлені під час виконання миротворчої міссії у складі „УкрПолбату” у Косовому, Міністр закордонних справ України нагородив групу українських та польських миротворців грамотами.

    Заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України контр-адмірал Ігор Тенюх, який також прибув до Косового у складі делегації, за дорученням начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Сергія Кириченка оголосив подяки та вручив грамоти і цінні подарунки 10 українським миротворям. Виступаючи перед військовослужбовцями національного контингенту, він підкреслив, що ці нагороди є свідченням високої оцінки з боку керівництва Генерального штабу Збройних Сил України зусиль українських миротворців щодо підтримання миру на Балканах.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.