• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Німеччина оголосила нову грантову програму для українського бізнесу
    Опубликовано: 2024-05-02 15:01:11

    Німеччина оголосила про запуск нової грантової програми для українського бізнесу, яка передбачатиме співфінансування проєктів із впровадження бізнесом найкращих доступних технологій та методів управління - у розмірі до 1 млн євро на кожен проєкт.

    Про це повідомило Міндовкілля.

    Зазначається, що до участі запрошують підприємства, які хочуть реалізувати проєкти з екомодернізації власного виробництва. А також відповідні проєкти, реалізацію яких було розпочато до цього, але зупинено з об’єктивних причин, та якщо підприємства не мають можливості завершити їх власним коштом.

    Програма розроблена Товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ за дорученням Міжнародної кліматичної ініціативи (IKI), представленої Федеральним міністерством довкілля, охорони природи, ядерної безпеки та захисту прав споживачів Німеччини.

    У Міндовкілля зазначають, що грантова підтримка передбачатиме співфінансування декількох проєктів з впровадження бізнесом найкращих доступних технологій та методів управління  - у розмірі до 1 млн євро на кожен проєкт. Прийняття документів для конкурсного відбору вже розпочато.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    13 май, 18:58

    13 май, 15:53

    12 май, 18:09

    10 май, 18:11

    10 май, 15:43

    09 май, 11:02

    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.