• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У січні цього року міліцією викрито майже 5 тисяч наркозлочинів
    Опубликовано: 2006-01-30 14:07:00

    початку 2006 року працівниками міліції викрито майже 4,8 тисяч злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. За підозрою у їх скоєнні затримано понад 3,8 тисяч осіб.

    Так, у Донецькій та Львівській областях, завдяки успішній взаємодії регіональних підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків, вдалося припинити злочинну діяльність жителя міста Маріуполь. Наркоділок організував канал постачання дешевої макової соломи зі Львівщини до Донецького регіону. Працівники міліції затримали наркодилера під час проведення контрольованої поставки. У його гаражі було вилучено 28 кілограмів макової соломки, вартість якої за цінами “чорного ринку” становить 32 тис. грн. В ході оперативно-розшукових заходів з’ясувалось, що затриманий був основним постачальником наркосировини на територію Донецької області.

    В січні цього року правоохоронці Чернігівщини вилучили за місцем проживання раніше судимого жителя міста Ніжина 20 кілограмів марихуани, 300 грамів макової соломи, 2 літра нарковмісної рідини, гранату РГД–5, пістолет “Шмайсер” та 2 набої до нього. Вартість вилученої наркосировини за цінами “чорного ринку” становить понад 46 тис. грн.

    Правоохоронці Одещини затримали інтернаціональну злочинну групу у складі 6 осіб. Наркоторговці, використовуючи канал постачання марихуани з Республіки Молдова до Одеси, тривалий час успішно займалися збутом наркотику у розважальних закладах Одеського регіону. Під час проведення оперативної закупівлі та подальших обшуків за місцями проживання злочинців працівники міліції вилучили 2 кілограма готового для подальшого збуту наркозілля на загальну суму понад 10 тис. грн.

    Ще одна вдала оперативна комбінація працівників підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків в Одеському регіоні закінчилась арештом підприємливого мешканця Придністров’я. Як стало відомо правоохоронцям, останній організував канал контрабандного постачання марихуани на територію України. Під час затримання в контрольованій прикордонній зоні біля села Розалівки Роздільнянського району Одеської області у наркоторговця вилучили 1 кілограм марихуани.

    У Донецькій області в результаті комплексу оперативно-розшукових заходів по документуванню злочинної діяльності наркоугруповання, яке протягом 2005 року діяло на території декількох областей України, працівниками міліції затримано 3 злочинців, причетних до організації каналу постачання психотропів до Донецького регіону. Правоохоронцям вдалося встановити особу ще одного учасника злочинного угруповання, який безпосередньо займався розповсюдженням наркотиків у Донецьку. Під час збуту чергової дози зілля працівники міліції затримали наркодилера “на гарячому”. У ході проведення обшуку за місцем його проживання вилучено 454 грама амфетаміну та 703 пігулки “екстазі”.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.