• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Луценко порадив Шкілю подати позов до Печерського суду
    Опубликовано: 2006-02-22 12:01:00

    Київ. 21 лютого. 2006 року. Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко радить народному депутату Андрію Шкілю подати позов до Печерського суду Києва з клопотанням про зняття з нього звинувачень у кримінальність справі щодо подій 9 березня 2001 року. Про це Юрій Луценко заявив сьогодні журналістам.

    Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко радить народному депутату Андрію Шкілю подати позов до Печерського суду Києва з клопотанням про зняття з нього звинувачень у кримінальність справі щодо подій 9 березня 2001 року. Про це Юрій Луценко заявив сьогодні журналістам.

    Міністр погодився із тим, що ця справа є політичною, але де-юре А.Шкіль мав би апелювати до СБУ і Генпрокуратури, а не до МВС, оскільки органи внутрішніх справ не мають відношення до цієї справи.

    Ю.Луценко зауважив, що є випадки, коли люди звертались із відповідними клопотаннями до суду після пред’явлення їм звинувачення і суд визнавав їх невинними, а справи закривались. Оскільки А.Шкіль таким шляхом не пішов, то фактично йому пред’явлено звинувачення. Тому Ю.Луценко порадив йому звернутись до суду.

    «Якщо суд визнає його невинним, після цього він буде абсолютно спокійно говорити, що ця права є політичною. Ми це знаємо теоретично. Але щоб це стверджувати, треба пройти судове засідання», - наголосив міністр внутрішніх справ.

    Крім того, Ю.Луценко визнав, що у списку БЮТ немає осіб із незакінченим терміном судимості.

    Водночас, за його словами, в списку БЮТ є декілька осіб, яким, зокрема, пред’явлено звинувачення органами прокуратури. Серед них є люди, які звинувачуються у шахрайстві, службових злочинах, в розкраданні в особливо великих розмірах.

    "ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.