• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Про найбільш резонансні злочини та події на 22.02.2006 р.
    Опубликовано: 2006-02-22 14:08:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 682 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 590 (59,3%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 6 вбивств, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 48 пограбувань, 10 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло заяви про злочини. Вжитими заходами з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - вбивств, фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, розбійних нападів, пограбувань, фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 27 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, 2 обрізи мисливської рушниці, 6 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати та 310 набоїв.

    затримано осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, обрізи мисливської рушниці, одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранати та набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 208 осіб. У них вилучено майже 29 кг наркотиків.

    затримано осіб. У них вилучено майже кг наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1565 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 31 особу.

    заарештовано особу.

    Упродовж минулої доби порушено 201 кримінальну справу за злочинами економічної спрямованості, з них 83 – у сфері службової діяльності, у тому числі 10 – про хабарництво.

    порушено кримінальну справу за злочинами економічної спрямованості, з них – у сфері службової діяльності, у тому числі – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 86 дорожньо-транспортних пригод, у яких 15 осіб загинуло та 113 - травмовано.

    зафіксовано дорожньо-транспортних пригод, у яких осіб загинуло та - травмовано.

    На Одещині викрито злочинну групу у складі восьми осіб, очолювану 39-річним мешканцем міста Одеса. Дана група упродовж 1996-1999 років вчинила п’ять розбійних нападів на приватних підприємців області. Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 257 КК України (бандитизм). Злочинців затримано. Перевіряється їх причетність до скоєння інших злочинів.

    викрито злочинну групу у складі восьми осіб, очолювану 39-річним мешканцем міста Одеса. Дана група упродовж 1996-1999 років вчинила п’ять розбійних нападів на приватних підприємців області. Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 257 КК України (бандитизм). Злочинців затримано. Перевіряється їх причетність до скоєння інших злочинів.

    У Новоукраїнському районі Кіровоградської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 21-річного місцевого жителя, робітника колективного сільськогосподарського підприємства. Попередньо встановлено, що він увечері 13 січня на подвір’ї одного із домогосподарств під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 45-річному жителю районного центру.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 21-річного місцевого жителя, робітника колективного сільськогосподарського підприємства. Попередньо встановлено, що він увечері 13 січня на подвір’ї одного із домогосподарств під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 45-річному жителю районного центру.

    У місті Тернопіль затримано 50-річного місцевого жителя без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 19 лютого на вулиці відібрав сумку та мобільний телефон у 45-річної жінки. Викрадене вилучено.

    затримано 50-річного місцевого жителя без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 19 лютого на вулиці відібрав сумку та мобільний телефон у 45-річної жінки. Викрадене вилучено.

    У місті Києві затримано 21-річного громадянина Ірану. Попередньо встановлено, що він увечері 18 лютого в квартирі за місцем тимчасового проживання зґвалтував 16-річну громадянку Китаю. Іноземці перебувають в Україні у справах бізнесу.

    затримано 21-річного громадянина Ірану. Попередньо встановлено, що він увечері 18 лютого в квартирі за місцем тимчасового проживання зґвалтував 16-річну громадянку Китаю. Іноземці перебувають в Україні у справах бізнесу.

    У місті Єнакієво Донецької області затримано 44-річну місцеву жительку без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вона в минулому році, під приводом працевлаштування, вивезла до Туреччини 31-річну жительку цього ж міста та продала її сутенерам за 200 доларів США. Потерпілу повернено на батьківщину.

    затримано 44-річну місцеву жительку без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вона в минулому році, під приводом працевлаштування, вивезла до Туреччини 31-річну жительку цього ж міста та продала її сутенерам за 200 доларів США. Потерпілу повернено на батьківщину.

    У місті Стебник Львівської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 47-річного місцевого жителя без постійного місця роботи, раніше судимого. За місцем проживання затриманого вилучено незареєстрований карабін “Сайга”, 25 набоїв до нього, оптичний приціл та майже 8 кілограмів макової соломки.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 47-річного місцевого жителя без постійного місця роботи, раніше судимого. За місцем проживання затриманого вилучено незареєстрований карабін “Сайга”, 25 набоїв до нього, оптичний приціл та майже 8 кілограмів макової соломки.

    В Автономній Республіці Крим працівниками відділу ДСБЕЗ викрито посадових осіб міської ради, які уклали угоду з дочірнім підприємством акціонерного товариства щодо здійснення компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян на суму 240 тис. грн. за рахунок бюджетних коштів. На момент підписання зазначеної угоди, згадане підприємство офіційно не було пасажирським перевізником й не мало права на отримання субвенції. Органами прокуратури Автономної Республіки Крим порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    працівниками відділу ДСБЕЗ викрито посадових осіб міської ради, які уклали угоду з дочірнім підприємством акціонерного товариства щодо здійснення компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян на суму 240 тис. грн. за рахунок бюджетних коштів. На момент підписання зазначеної угоди, згадане підприємство офіційно не було пасажирським перевізником й не мало права на отримання субвенції. Органами прокуратури Автономної Республіки Крим порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    Попит на коричневі грунти Криму зростає

    В Автономній Республіці Крим під час розслідування кримінальної справи, порушеної за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.3 ст.365 КК України (зловживання владою або службовим становищем і перевищення влади або службових повноважень) відносно посадових осіб міської державної адміністрації виявлено додатковий факт скоєння ними злочину. У 2004 році вони незаконно передали приватному підприємству в оренду терміном на 25 років земельну ділянку коричневих ґрунтів Південного узбережжя Криму (площа 1,7 га), в  результаті цього державі завдано збитки на суму 2,1 млн. гривень.

    під час розслідування кримінальної справи, порушеної за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.3 ст.365 КК України (зловживання владою або службовим становищем і перевищення влади або службових повноважень) відносно посадових осіб міської державної адміністрації виявлено додатковий факт скоєння ними злочину. У 2004 році вони незаконно передали приватному підприємству в оренду терміном на 25 років земельну ділянку коричневих ґрунтів Південного узбережжя Криму (площа 1,7 га), в  результаті цього державі завдано збитки на суму 2,1 млн. гривень.

    На Донеччині працівниками відділення ДСБЕЗвикрито голову сільської ради, який вимагав та отримував хабарі від приватних підприємців за виділення їм у тимчасове та постійне користування земельних ділянок рекреаційного фонду на узбережжі Азовського моря. Задокументовано 5 фактів отримання правопорушником хабарів на загальну суму понад 80 тис. гривень. Органами прокуратури Донецької області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками відділення ДСБЕЗвикрито голову сільської ради, який вимагав та отримував хабарі від приватних підприємців за виділення їм у тимчасове та постійне користування земельних ділянок рекреаційного фонду на узбережжі Азовського моря. Задокументовано 5 фактів отримання правопорушником хабарів на загальну суму понад 80 тис. гривень. Органами прокуратури Донецької області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    На Донеччині викрито начальника районного відділу земельних ресурсів райдержадміністрації, який, зловживаючи службовим становищем, підробив довідки на списання 700 га зрошувальних земель та переведення їх у категорію багерних, чим завдав збитки державі на суму понад 638 тис. гривень. Органами прокуратури Донецької області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем і службове підроблення).

    викрито начальника районного відділу земельних ресурсів райдержадміністрації, який, зловживаючи службовим становищем, підробив довідки на списання 700 га зрошувальних земель та переведення їх у категорію багерних, чим завдав збитки державі на суму понад 638 тис. гривень. Органами прокуратури Донецької області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем і службове підроблення).

    Іспити з охорони праці коштують 450 гривень

    У Запоріжжі працівниками УДСБЕЗ УМВС України в області викрито ведучого державного інспектора обласної інспекції охорони праці, який вимагав та отримав 450 грн. хабара від головного енергетика орендно-виробничого управління житлово-комунального господарства міста Вільнянськ за успішне проведення щорічної атестації та складання іспитів з експлуатації промислового електрообладнання ним та його підлеглими. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Прокуратурою міста Запоріжжя порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками УДСБЕЗ УМВС України в області викрито ведучого державного інспектора обласної інспекції охорони праці, який вимагав та отримав 450 грн. хабара від головного енергетика орендно-виробничого управління житлово-комунального господарства міста Вільнянськ за успішне проведення щорічної атестації та складання іспитів з експлуатації промислового електрообладнання ним та його підлеглими. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Прокуратурою міста Запоріжжя порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    "ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.