• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зміни до деяких законів щодо реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності
    Опубликовано: 2006-02-22 14:25:00

    Верховна Рада України прийняла Закон "Про внесення змін до деяких законів України" (щодо реєстрації суб\'єктів підприємницької діяльності)

    Законом пропонується скасувати необхідність погодження учасниками юридичної особи призначення ліквідаційної комісії з органом, який здійснює державну реєстрацію суб´єктів підприємницької діяльності.

    Доповнено перелік відомостей, які повинен включати Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

    Також передбачено внесення змін в порядок державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичною особою-підприємцем за судовим рішенням щодо визнання її банкрутом.

    Закон спрямований на спрощення процедури державної реєстрації суб´єктів підприємницької діяльності. Зокрема, взяття на облік як платника страхових внесків до Пенсійного фонду та фондів соціального страхування юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців здійснюється на підставі відомостей з реєстраційної картки, наданих державним реєстратором до цих фондів. Зняття з обліку роботодавця як платника страхових внесків до вищезазначених фондів здійснюється також на підставі відомостей з реєстраційної картки, наданих державним реєстратором.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.