• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Незаконна операція майже на 300 тис. грн.
    Опубликовано: 2006-02-22 15:06:00

    Вітчизняне підприємство через посередника, розташованого в зоні діяльності Білгород-Дністровської митниці, планувало вивезти до Німеччини ливарну продукцію – 60 корпусів сталевих литих фланців вартістю майже 1,5 млн грн.

    Увагу митників привернула занадто велика вартість подібного вантажу і вони вирішили ретельніше її перевірити. Як стало відомо з результатів експертизи, проведеної Центральним митним управлінням лабораторних досліджень та експертної роботи, продукція не відповідає багатьом заявленим харакретистикам, а відтак – її можна використати лише для переробки, а не як готовий до експлуатації виріб.

    Швидше за все, підприємці мали на меті отримати незаконну компенсацію ПДВ на цій експортній операції, що могло скласти близько 300 тисяч гривень. Проте заплановане вже не вдасться. Складено протоколи про порушення митних правил. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

    "ДМСУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.