• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Затримано валюту
    Опубликовано: 2006-02-27 15:09:00

    Переміщення валюти через митний кордон України з порушенням митних правил попереджено працівниками Амвросіївської, Бориспільської митниць та прикордонниками.

    Через митний пост „Успенка” Амвросіївської митниці (Донецька область) автомобілем „ГАЗ” на територію України прямував з батьківщини громадянин Росії, задекларувавши лише 2 тис. російських рублів та 3 тисячі доларів США.

    Проте, після завірення митної декларації виявилося, що в кишені куртки, у яку був одягнений громадянин, знаходилося ще 7650 доларів США та 10 тис. російських рублів, дані про які були відсутні в митній декларації.

    Громадянин Великобританії разом з дружиною, громадянкою України, прямував через Бориспільську митницю на батьківщину, скориставшись спрощеною системою митного контролю „зелений коридор”, чим автоматично засвідчив, що не має предметів, обов’язкових до декларування. Однак виявилося, що в жіночій сумочці дружини знаходилося 8 тис. англійських фунтів стерлінгів, які належали її чоловікові.

    Варто нагадати, що громадянам без обов’язкового декларування дозволено перевозити іноземну валюту у сумі, що не перевищує 3 тис. доларів США (чи еквівалент цієї суми). Отже, уся валюта, що була у громадян понад встановлену норму – вилучена.

    Отже, уся валюта, що була у громадян понад встановлену норму – вилучена.

    В усіх випадках складено протоколи про порушення митних правил.

    "ДМСУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.