• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Затримано петарди та м’ясопродукти
    Опубликовано: 2006-02-28 10:24:00

    Працівниками Яворівської митниці (Львівська область) припинено три спроби ввезення в Україну 42 000 петард “Shising”. Так, троє громадян Республіки Польща прямували в Україну двома автомобілями марки «Фольксваген» та автомобілем марки «Ауді». Усі троє запевнили, що не мають предметів, обов’язкових до декларування. Під час прикордонно-митного контролю митниками виявлено у салонах та багажних відсіках транспортних засобів контрабандні петарди. Складено протоколи про порушення митних правил, товар на загальну суму близько 15 тис. грн. затримано.

    В іншому випадку громадянин України прямував з Республіки Польща на Батьківщину автомобілем марки «Ніссан» і повідомив, що не має предметів, обов’язкових до декларування. Проте, під час догляду транспортного засобу в причепі автомобіля митниками виявлено 1200 кг фаршу індичого. Складено протокол про порушення митних правил. М’ясопродукти затримано.

    "ДМСУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.