• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Резонансні злочини та події на 06.03.2006 р.
    Опубликовано: 2006-03-06 14:35:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 1667 заяв про злочини. Вжитими заходами 832 (49,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 33 пограбування, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 1667 заяв про злочини. Вжитими заходами 832 (49,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 33 пограбування, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 42 особи. У правопорушників вилучено гвинтівку, пістолет, 4 обрізи мисливських рушниць, 5 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 1,1 кг вибухівки та понад 599 набоїв.

    затримано 42 особи. У правопорушників вилучено гвинтівку, пістолет, 4 обрізи мисливських рушниць, 5 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 1,1 кг вибухівки та понад 599 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 86 осіб. У них вилучено 16,9 кг наркотиків.

    затримано 86 осіб. У них вилучено 16,9 кг наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1016 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1016 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 19 осіб.

    заарештовано 19 осіб.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 82 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 16 осіб загинули та 109 травмовані.

    зафіксовано 82 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 16 осіб загинули та 109 травмовані.

    Упродовж минулого тижня порушено 1256 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості. З них 536 – у сфері службової діяльності, у тому числі 99 – про хабарництво.

    У селі Новоіванівка Нижньогірського району АР Крим працівники міліції затримали 32-річного чоловіка без певного місця проживання та роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він удень 16 лютого з метою крадіжки зайшов до будинку 76-річної пенсіонерки й завдав їй смертельні тілесні ушкодження.

    працівники міліції затримали 32-річного чоловіка без певного місця проживання та роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він удень 16 лютого з метою крадіжки зайшов до будинку 76-річної пенсіонерки й завдав їй смертельні тілесні ушкодження.

    У селищі Кушугум Запорізької області у січні ц.р. на вулиці було знайдено мертвою з травмою голови 18-річну дівчину. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано двох місцевих жителів, обоє віком 21 рік, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вони вночі 3 січня на вулиці з метою крадіжки убили потерпілу й викрали мобільний телефон. Викрадене вилучено.

    у січні ц.р. на вулиці було знайдено мертвою з травмою голови 18-річну дівчину. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано двох місцевих жителів, обоє віком 21 рік, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вони вночі 3 січня на вулиці з метою крадіжки убили потерпілу й викрали мобільний телефон. Викрадене вилучено.

    У Святошинському районі міста Києва правоохоронці затримали 45-річного громадянина Грузії, який 2 березня в квартирі 56-річного безробітного під час сварки, що виникла на ґрунті неповернення ним боргу, задушив господаря.

    правоохоронці затримали 45-річного громадянина Грузії, який 2 березня в квартирі 56-річного безробітного під час сварки, що виникла на ґрунті неповернення ним боргу, задушив господаря.

    В Одесі в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 44-річного громадянина Росії, який протягом двох останніх місяців організував надання сексуальних послуг на замовлення, використовуючи двох жительок Миколаєва віком 27 та 23 роки.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 44-річного громадянина Росії, який протягом двох останніх місяців організував надання сексуальних послуг на замовлення, використовуючи двох жительок Миколаєва віком 27 та 23 роки.

    У місті Жданівка Донецької області затримано 38-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено 560 грамів вибухівки.

    затримано 38-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено 560 грамів вибухівки.

    У Шевченківському районі міста Києва затримано 20-річного місцевого жителя, у якого вилучено 192 таблетки “екстазі”.

    затримано 20-річного місцевого жителя, у якого вилучено 192 таблетки “екстазі”.

    Директор ринку «торгувала» торговими місцями

    У Львівській області працівники УДСБЕЗ викрили директора ринку одного з райцентрів, яка вимагала та отримала від двох приватних підприємців одну тисячу доларів США хабара за надання їм торговельних місць на згаданому ринку. Задокументовано ще дев’ять фактів отримання правопорушницею хабарів на загальну суму понад 75 тис. гривень. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ч.2 ст.368 КК України – одержання хабара.

    працівники УДСБЕЗ викрили директора ринку одного з райцентрів, яка вимагала та отримала від двох приватних підприємців одну тисячу доларів США хабара за надання їм торговельних місць на згаданому ринку. Задокументовано ще дев’ять фактів отримання правопорушницею хабарів на загальну суму понад 75 тис. гривень. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ч.2 ст.368 КК України – одержання хабара.

    За хабарі податковий міліціонер «відпускав» податкові гріхи

    На Харківщині працівниками УДСБЕЗ викрито двох працівників одного з підрозділів податкової міліції, які вимагали та отримали 400 доларів США хабара від місцевої жительки за не притягнення її до адміністративної відповідальності за виявлені порушення вимог податкового законодавства. Хабарників затримано. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками УДСБЕЗ викрито двох працівників одного з підрозділів податкової міліції, які вимагали та отримали 400 доларів США хабара від місцевої жительки за не притягнення її до адміністративної відповідальності за виявлені порушення вимог податкового законодавства. Хабарників затримано. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    За бюджетні кошти закупили непридатне обладнання

    На Черкащині співробітники ВДСБЕЗ викрили посадовців відділу капітального будівництва та проектування Управління сільського господарства і продовольства однієї з райдержадміністрацій. Вони без проведення тендеру придбали обладнання для газифікації села, яке не відповідає проектній документації, чим завдали державі збитки на суму 460 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України –перевищення влади або службових повноважень.

    співробітники ВДСБЕЗ викрили посадовців відділу капітального будівництва та проектування Управління сільського господарства і продовольства однієї з райдержадміністрацій. Вони без проведення тендеру придбали обладнання для газифікації села, яке не відповідає проектній документації, чим завдали державі збитки на суму 460 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України –перевищення влади або службових повноважень.

    На Буковині виявлено «дармову» ділянку залізниці

    У Чернівецькій області працівники відділу ДСБЕЗ викрили посадовців товариства з обмеженою відповідальністю, які протягом останніх чотирьох років незаконно здійснювали перевезення вантажів залізничним транспортом на одній з ділянок Львівської залізниці. Таким чином державі завдано збитків на суму 843 тис. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    працівники відділу ДСБЕЗ викрили посадовців товариства з обмеженою відповідальністю, які протягом останніх чотирьох років незаконно здійснювали перевезення вантажів залізничним транспортом на одній з ділянок Львівської залізниці. Таким чином державі завдано збитків на суму 843 тис. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    "ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.