• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Затримано чергову партію контрабандних цигарок
    Опубликовано: 2006-03-13 11:47:00

    Незаконне вивезення тютюнових виробів попереджено працівниками митного поста „Шегині” Мостиської митниці та прикордонниками (Львівська область).

    Громадянин Польщі мікроавтобусом „Мерседес-410” повертався на батьківщину і повідомив, що не переміщує предметів, обов’язкових до декларування. Проте під час догляду транспортного засобу у заздалегідь виготовленій схованці, яка знаходилася в кузові, було виявлено 20 тисяч пачок цигарок вітчизняного виробництва. Жодних документів на вантаж не виявлено.

    Цікаво, що даний громадянин Польщі вже порушив митне законодавство України, коли цього ж дня при в’їзді в нашу державу незаконно ввозив 112 кг м’ясопродуктів.

    Тютюнові вироби та автомобіль, на якому їх незаконно переміщували через митний кордон України, вилучено. Складено протокол про порушення митних правил.

    "ДМСУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.