• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністр юстиції України зустрівся з Йожефом Петретеї
    Опубликовано: 2006-03-24 17:36:00

    Під час зустрічі сторони висловили задоволення рівнем та інтенсивністю співробітництва між міністерствами юстиції України та Угорщини. Обговорювалися питання щодо передачі Угорщиною свого досвіду Україні в адаптації законодавства відповідно до норм і стандартів ЄС.

    Водночас, відзначаючи важливість вдосконалення діяльності судової гілки влади для розбудови правової демократичної держави, Сторони детально обговорили питання здійснення судової реформи, оптимізації роботи суддів, актуальності створення засад для їх фахової підготовки.

    Також під час зустрічі відбувся обмін думками щодо перспектив приєднання Європейського Союзу, як організації, до Європейської Конвенції з прав людини.

    Наразі Сторони поінформували одна одну стосовно внутрішньополітичної ситуації в обох країнах, зокрема, в контексті парламентських виборів, проведення яких в Україні заплановане на 26 березня, а в Угорщині – на 9 квітня 2006 року.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.