• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Незаконні видатки за результатами роботи працівників ДКРС
    Опубликовано: 2006-04-05 11:45:00

    Про обсяги попереджених незаконних видатків за результатами роботи працівників ДКРС у складі створених комісій з визначення переліку сільгосппідприємств, що мають право на отримання фінансової підтримки виробництва продукції рослинництва шляхом дотування

    станом на 31.03.2006

    За інформацією ГоловКРУ:

    На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2006 № 239, якою затверджено Порядок використання коштів державного бюджету, що виділяються на фінансову підтримку виробництва продукції рослинництва шляхом дотування, працівники органів державної контрольно-ревізійної служби (далі – ДКРС) разом з представниками інших органів виконавчої влади на місцях взяли участь у роботі комісій з визначення сільськогосподарських підприємств (далі – комісії), які мають право на отримання передбаченої Порядком фінансової підтримки (дотації).

    Протягом І кварталу поточного року комісіями розглянуто близько 21,6 тис. заяв сільгосппідприємств із 21,7 тис., тобто майже 100 % від заявлених до реєстру сільськогосподарських підприємств (далі – реєстр), на загальну суму дотації більше 538 млн гривень.

    Проведено перевірки первинних бухгалтерських документів 19,4 тис. сільгосппідприємств та підтверджено посіви озимини на площі 5,2 млн га; обсяг відповідної дотації становить 517,5 млн гривень.

    Окрім перевірки первинних бухгалтерських документів представники органів ДКРС взяли участь в обстеженні заявлених посівів на площі 4,7 млн га, про що складено більш ніж 18 тис. актів обстеження, якими підтверджено дотації сільгосппідприємствам на суму 468,1 млн гривень.

    За станом на 31.03.2006 працівниками органів ДКРС попереджено незаконні видатки бюджетних коштів (відхилено заяви, подані сільгосппідприємствами) на суму майже 26,9 млн грн., зокрема лише за останній робочий тиждень березня поточного року – на 2,1 млн гривень.

    Так, у Полтавській області під час обстеження посіву озимих культур на площі 32168,36 га встановлено відсутність сходів озимого ріпаку у 19 сільгосппідприємствах області на загальній площі 1628,6 га, що дало можливість попередити незаконні видатки в сумі 162,86 тис. гривень.

    В Тернопільській області виключено з реєстрів на одержання дотації 9 суб’єктів господарювання, чим попереджено майже 70 тис. грн. незаконних виплат.

    У Херсонській області виключено з реєстрів на одержання дотації 31 суб’єкт господарювання, що не є сільгоспвиробниками, тобто попереджено майже 247 тис. грн. незаконних виплат.

    "МФУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.