• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Затримано провідника потяга, що перевозив контрабандою ювелірні вироби
    Опубликовано: 2006-04-07 11:37:00

    Учора у пункті пропуску „Куп’янськ” Харківського прикордонного загону прикордонники спільно зі співробітниками митниці зняли з потяга та затримали провідника одного з вагонів рейсу „Владивосток - Харків”. Інформація про можливе переправлення у цьому партії контрабанди з Росії надійшла від СБУ. Додаткові наряди, що були направлені у зв’язку з цим для перевірки потягу, ретельно обстежували купе пасажирів та провідників, а також технічні порожнини вагонів.

    Їхня робота таки увінчалася успіхом: за електрощитом у службовому купе провідника було виявлено два ящики з ювелірними виробами. 42-річний працівник залізниці, мешканець Харкова, перевозив контрабандою цілу колекцію виробів з жовтого металу, оздоблених каменями, серед яких 6 фігурок тварин – левів, оленів та свиней – 33 пасхальних яйця, підставки до них та попільнички. Наразі вартість, історичну та культурну цінність виробів встановлює спеціальна експертна комісія.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.