• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українська делегація візьме участь у міжнародній конференції, що пройде у Німеччині
    Опубликовано: 2006-04-07 14:15:00

    У неділю, 9 квітня, розпочнеться візит до Федеративної Республіки Німеччина української військової делегації на чолі з першим заступником Міністра оборони України Леонідом Поляковим.

    Українські військові візьмуть участь у конференції „Трансформація оборонної сфери”, яка відбуватиметься у Європейському центрі досліджень проблем безпеки ім. Дж. Маршалла у місті Гарміш-Партенкірхен.

    Відповідно до програми візиту, делегація Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України ознайомиться з підсумками чотирирічного оборонного огляду Сполучених Штатів Америки та питаннями, пов’язаними з трансформацією оборонної сфери Федеративної Республіки Німеччина.

    Крім того, на розгляд учасників засідання будуть також представлені погляди країн-членів та партнерів НАТО щодо трансформації оборонної сфери.

    У понеділок, 10 квітня, під час роботи у секціях учасники конференції планують обговорити, які елементи американської та німецької оборонної стратегії можуть бути впроваджені у практику інших країн та визначити нові напрямки в галузі міжнародного військового співробітництва.

    Очікується, що 11 квітня, під час пленарного засідання з доповіддю про перспективи проведення трансформаційних процесів в оборонній сфері України виступить перший заступник Міністра оборони України Леонід Поляков.

    Візит української військової делегації до Федеративної Республіки Німеччина триватиме до 11 квітня.

    "Урядовий портал"




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.