• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко провів зустріч з Міністром закордонних справ Данії
    Опубликовано: 2005-10-13 10:22:00
    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з Міністром закордонних справ Королівства Данія Пером Стігом Мьоллером, який перебуває в Україні з офіційним візитом. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Під час зустрічі сторони обговорили питання торговельно-економічної, інвестиційної співпраці, йшлося також про співробітництво України та Данії у відбудові Іраку. Віктор Ющенко високо оцінив українсько-датські відносини і висловив переконання, що відкриття посольства Данії в Україні «надасть динаміки діловому спілкуванню» між країнами.
     
    У свою чергу Міністр закордонних справ відзначив прогрес у розвитку демократичних процесів в Україні та висловив підтримку змінам в Україні, пов’язаним з демократизацією суспільства. За словами П. Стіга Мьоллера, його країна готова сприяти реалізації євроінтеграційних прагнень України.
     
    Данія також позитивно розглядає надання Україні статусу країни з ринковою економікою. Під час зустрічі співрозмовники також торкнулися питань політичної ситуації в Україні. На зустрічі був присутній мІністр закордонних справ України Борис Тарасюк.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.