Ющенко провів зустріч з Міністром закордонних справ Данії

13 окт, 10:22

Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з Міністром закордонних справ Королівства Данія Пером Стігом Мьоллером, який перебуває в Україні з офіційним візитом. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
 
Під час зустрічі сторони обговорили питання торговельно-економічної, інвестиційної співпраці, йшлося також про співробітництво України та Данії у відбудові Іраку. Віктор Ющенко високо оцінив українсько-датські відносини і висловив переконання, що відкриття посольства Данії в Україні «надасть динаміки діловому спілкуванню» між країнами.
 
У свою чергу Міністр закордонних справ відзначив прогрес у розвитку демократичних процесів в Україні та висловив підтримку змінам в Україні, пов’язаним з демократизацією суспільства. За словами П. Стіга Мьоллера, його країна готова сприяти реалізації євроінтеграційних прагнень України.
 
Данія також позитивно розглядає надання Україні статусу країни з ринковою економікою. Під час зустрічі співрозмовники також торкнулися питань політичної ситуації в Україні. На зустрічі був присутній мІністр закордонних справ України Борис Тарасюк.
 
ELCOMART Политика

Адрес новости: http://elcomart.com/show/106508.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua