• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Саварин відвідав Луганську область
    Опубликовано: 2006-02-10 15:26:00

    8 лютого Луганську область із робочим візитом відвідав голова Держпромгірнагляду Михайло Саварин. Керівник центрального наглядового відомства побував в Алчевську на об'єктах ліквідації наслідків техногенної катастрофи, а також у Луганську, де під час вибуху двох житлових будинків загинуло 8 осіб.

    “Для мене важливо було самому побувати на місці, що тепер уже стало хрестоматійним, алчевської трагедії. Переконатися, що наглядовим відомством не лише створено оперативну групу інспекторів, але й що вона активно діє та здійснює нагляд за безпечним веденням ліквідаційних робіт, - прокоментував мету візиту Михайло Саварин. - Катастрофа в місті оголила багатогранну проблему аварійного стану житлово-комунального господарства в цілому по країні, а також показала, який величезний обсяг ремонтних і будівельних робіт має бути освоєно в найближчі роки у зв'язку з реформуванням галузі.

    Сьогодні в Алчевську вдень і вночі кипить робота. Мобілізовано потенціал двох найбільших у регіоні промислових підприємств – металургійного комбінату та коксохімічного заводу, які взяли на себе обов'язок повернути до життя об'єкти міської соціальної сфери. Серйозну допомогу надають залізничники. І, що не може не тішити, робітники не приступають до ремонтних робіт без дотримання правил і норм охорони праці".

    У ході поїздки голова побував у котельні, де відбулася аварія, зустрівся з керівниками алчевського житлово-експлуатаційного відділу, директором ВАТ "Алчевський металургійний комбінат" Тарасом Шевченком, начальником обласного штабу ліквідації наслідків аварії Олександром Кобитевим.

    У Луганську побував на місці вибуху житлових будинків, де провів оперативну нараду з керівниками обласного наглядового відомства за підсумками роботи експертної комісії, що з'ясовувала обставини й причини вибуху. Як підкреслив голова Держпромгірнагляду, після настільки резонансних подій у Луганську буде особливо перевірено стан міських газопроводів.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.