• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сьогодні в Україну прибуває американська військова делегація
    Опубликовано: 2006-02-14 11:22:00

    Сьогодні, 14 лютого, в рамках обміну між авіабазами-побратимами Повітряних Сил ЗС України та Військово-Повітряних Сил США в Європі в Україну прибуває американська військова делегація.

    Делегацію американських військових, до складу якої увійшли представники оперативного татактичного відділень однієї з транспортних ескадрилій та відділу оборонного співробітництва Посольства США в Україні, очолює помічник Військово-Повітряного аташе при Посольстві США в Україні майор Теодор Ларсен.

    Перебуваючи в Україні делегація американських військових льотчиків відвідає  авіаційну транспортну бригаду Повітряних Сил ЗС України, що дислокується у місті Мелітополі Запорізької області.

    Програмою візиту передбачається обмін досвідом між українськими і американськими військовими в питаннях планування та порядку виконання військово-транспортних перевезень і операцій, продовження попередньої роботи щодо підготовки і вирішення організаційних питань з планування і проведення навчання військово-транспортних підрозділів двох країн “Комбайнд Еффорт-2006”.

    Також американські військові ознайомлять наших військових льотчиків з розвитком транспортної авіації ЗС США, системою їх матеріально-технічного забезпечення, можливостями мобільно виконувати завдання за призначенням у відповідності до вимог НАТО, системою планування технічного забезпечення авіаційного угрупування Військово-Повітряних Сил США в Європі, в частині що стосується розгортання, перебазування авіаційного підрозділу та прийому вантажів під час проведення багатонаціональних навчань тощо.

    Під час дискусій і брифінгів відбудеться обговорення ролі, структури, завдань складових елементів авіаційного угрупування Військово-Повітряних Сил США в Європі, порядку їх взаємодії та взаємосумістності з відповідними органами ВПС інших держав-членів та партнерів НАТО в ході проведення багатонаціональних навчань, виконання миротворчих та гуманітарних операцій під проводом НАТО.

    Візит американської військової делегації, який відбуватиметься в рамках Програми українсько-американських військових контактів на 2006 рік, триватиме до 16 лютого.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.