• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Більшість українців вважають себе патріотами
    Опубликовано: 2006-02-23 17:06:00

    За даними соціологічного опитування проведеного з 20 по 27 грудня 2005 року в усіх регіонах України Центром Разумкова, більшість громадян вважають себе патріотами України. Про це в середу на прес-конференції заявив директор соціологічної служби Центру Разумкова Андрій Биченко.

    За даними опитування 38,1% респондентів вважають себе патріотами України. 36,7% – скоріше вважають себе патріотами України, ніж ні. Відповідь «скоріше ні» вибрали 13,8% опитаних, та 3,8% респондентів взагалі не вважають себе патріотами.

    На питання «ким Ви себе вважаєте в першу чергу?» 38,2% опитаних відповіли, що вважають себе мешканцями місцевості чи міста, де живуть. 30,7% респондентів вважають себе мешканцями України в цілому. 20,4% – мешканцями регіону України де живуть. 6,2% опитаних вважають себе мешканцями Землі, та 1,6% респондентів вважають себе європейцями.

    Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 20 по 27 грудня 2005 року в усіх регіонах України. Опитано 2009 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

    "proUA.com"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.