• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Поляков підраховує грошенята за оренду ЧФ РФ
    Опубликовано: 2006-02-24 11:09:00

    Відповідаючи на запитання журналістів підчас прес-конференції з нагоди презентації Білої книги, перший заступник міністра оборони України Леонід Поляков дав роз’яснення щодо позиції України у питанні оренди української території та об’єктів Чорноморським флотом Російської Федерації.

    Зокрема, Леонід Поляков зазначив, що це дуже актуальне питання для співробітництва як України, так і Росії. Воно вирішується в рамках міждержавної комісії Ющенко - Путін, де є підкомісія з питань функціонування Чорноморського флоту, яку очолює перший заступник міністра закордонних справ України Володимир Огризко.

    Нещодавно відбулося засідання представників обох держав, під час якого сторони визначили основні проблемні питання, які їх цікавлять, зокрема, початок інвентаризації території та об’єктів, які знаходяться у використанні ЧФ. Зараз урядом визначений механізм цього процесу, термін та відповідальні особи.

    За словами першого заступника міністра оборони, процес іде по двох основних напрямах: інвентаризація того, що було передано, і в якому воно зараз стані, і інвентаризація того, що повинно було бути передано, але не було передано, а також того, що й досі не передано. Відповідно після отримання конкретних результатів інвентаризації українська сторона зможе більш чітко визначатися щодо перспективних сум, які повинні платитися за оренду.

    “Безумовно, українська сторона є більш зацікавленою в цьому питанні, бо це наша територія, це наші об’єкти, які перебувають в тимчасовому використанні Чорноморського флоту”, - наголосив Леонід Поляков.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.