• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гриценко: Армія не може залежати від того, хто і як торгує
    Опубликовано: 2006-02-24 11:14:00

    Під час прес-конференції з нагоди презентації Білої книги - „Оборонна політика України у 2005 році” глава оборонного відомства зазначив, що Міністерство оборони України повинне фінансуватися винятково по загальному фонду державного бюджету.

    Анатолій Гриценко нагадав, що з держбюджету цього року для потреби Збройних Сил України передбачено виділити 8,9 мільярдів гривень. При цьому 6,9 мільярда гривень - по загальному фонду, а 2 мільярда вони повинні заробити за рахунок продажу військового майна.

    Міністр зауважив, що кошти від продажу військового майна можуть надійти тільки восени.

    “Це те, що викликає нерозуміння в Міністерства оборони і Збройних сил. Це неправильно, - наголосив Анатолій Гриценко. - Не можна ставити Збройні Сили в ситуацію, коли немає коштів у січні, лютому, березні”.

    На думку Анатолія Гриценка, якщо не здійснюється фінансування по загальному фонду, Міністерство фінансів України повинне надати Міноборони кредит на ці перші місяці.

    “Не може армія залежати від того, хто і як торгує”, - додав він.

    Керівник оборонного відомства також повідомив, що кошти у сумі 2 мільярда гривень, які військове відомство має заробити самостійно, заплановані на будівництво житла, матеріально-технічне забезпечення армії, ремонт і модернізацію техніки. Причому кожний з цих напрямків - це окремий цикл, який не можна скоротити в часі.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.