• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рибачук зустрівся з Державним міністром з питань торгівлі МЗС Великої Британії
    Опубликовано: 2006-02-24 14:29:00

    Глава Секретаріату Президента України Олег Рибачук зустрівся з Державним міністром з питань торгівлі МЗС Великої Британії Іaном Пірсоном. Сторони обговорили двосторонні відносини України та Великої Британії. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    О.Рибачук зазначив, що двосторонні відносини між Україною та Великою Британією вийшли на новий рівень. Керівник Секретаріату висловив сподівання, що Прем’єр-міністр Великої Британії Тоні Блер відвідає Україну в 2006 році. Запрошення здійснити офіційний візит було передане йому під час Саміту Україна – ЄС, що відбувся у Києві 1 грудня 2005 року.

    У ході зустрічі обговорювалася також тема економічного співробітництва між двома країнами. О. Рибачук наголосив, що Велика Британія є одним із найвагоміших європейських партнерів у торговельній сфері. «Українська влада докладає чимало зусиль для залучення британського капіталу», – зазначив він. Нині Велика Британія посідає п’яте місце за обсягом інвестицій в українську економіку.

    Зі свого боку, Іaн Пірсон підкреслив важливість активізації діалогу між Європейським Союзом та Україною. Британський міністр наголосив, що Велика Британія підтримує європейський вектор розвитку України.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.