• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У справі з отруєння В.Ющенка Генпрокуратура України “кришує” закордонних лікарів – фальсифікаторів і провокаторів
    Опубликовано: 2006-02-24 15:34:00

    Відповідне до вимог пункту 8.3.3 Регламенту діяльності Верховної Ради України народний депутатУкраїни Соломатін Ю.П. звернувся до Голови Верховної Ради України, - з проханням про надання  слова для позачергового виступу на ранковому засіданні  сесійного тижня 21-24 лютого 2006 року  у зв’язку з незадоволенням відповіддю Генеральної прокуратури України від 14 лютого 2006 року № 06/1/3-9168-05  на депутатський запит від 16 січня 2006 року № 1731, виголошений у  сесійній залі Верховної Ради України.

    В цьому запиті  йшлося  про ненадання МОЗ України і Генпрокуратурою України роз’яснення стосовно повідомлення прес-служби ГПУ від 08 грудня 2005 року про отруєння Президента України Ющенка В.А. , в якому стверджувалося  буквально таке:

    «Результати токсикологічних досліджень зразків крові президента Віктора Ющенка у лабораторіях іноземних держав свідчать про наявність у його організмі отруйної речовини – діоксину. Кількість діоксину перевищує в тисячі разів допустиму концентрацію.»

    Тому  ще 09 грудня 2005 року  народный депутатУкраїни Соломатін Ю.П. звернувся до Генпрокуратури і окремо МОЗ України  з проханням надати роз’яснення  стосовно таких ПРОСТИХ ЦІЛКОМ НЕ ТАЄМНИХ ЗАПИТАНЬ:

    1. хто, коли та на якій підставі встановив та затвердив допустиму концентрацію діоксину в організмі людини, зокрема в КРОВІ.
    2. Скільки ( в числовому значенні та абсолютних одиницях виміру ) складає така допустиму концентрацію діоксину в організмі людини, зокрема в КРОВІ. В скільки ( одну, дві, три, чотири, п’ять або шість?)  тисяч разів кількість діоксину в крові хворого перевищує допустиму концентрацію?

    Нарешті МОЗ України листом від 27.01.06 року № 3-07-Д-1/10/171 та КМ України листом від 3 лютого 2006 року № 1002/0/2-06 повідомили про те, що “такого поняття , як допустима концентрація діоксина в організмі, саме у крові людини не встановлено”.

    Тобто прес-служба ГПУ в своєму повідомленні від 08 грудня 2005 року про отруєння Президента України Ющенка В.А. вдалася до відвертої фальсифікації медичних даних в частині порівняння рівня забруднення зразків крові пацієнта діоксином   з неіснуючою допустимою концентрацією, яку навмисне вигадали безвідповідальні лікарі - фальсифікатори та провокатори в білих халатах, яки є  до того ж громадянами чужих держав. 

    Механізм такого підступного оману світової і нашої вітчизняної громадськості дуже простий. Якусь старанно приховану, навіть природну мікро кількість діоксину в крові сановного пацієнта треба розділити на вигадану, навіть нульову допустиму концентрацію.

    Згадаймо ази арифметики: скільки буде якщо одиницю розділити на нуль? – Безкінечність!

    Саме звідси з’явилися брехливі повідомлення про перевищенню вмісту діоксину в зразках крові пацієнта в тисячі разів.

    З цього питання  від Генеральної прокуратури нарешті було отримано дві абсолютно брутальні відписки від 23.12.2005 року № 06/1/-3-6159-04 та від 14.02.2006 року  № 06/1/-3-9168-05 . В них йдеться про наступне:

    “..питання, які Ви вказали в депутатському запиті, поставлені на вирішення експертам комісійної судово-медичної експертизи, яка проводиться експертами Головного бюро судово-медичної експертизи Міністерства здоров’я України”.

    Коло замкнулося: закордонних фальсифікаторів і провокаторів в білих халатах ... вже ”кришує” і вітчизняна Генеральна прокуратура разом з Головним бюро судово-медичної експертизи Міністерства здоров’я України!

    Ганьба!

    Так в чому в дійсності суть питання? Дуже схоже, що справа з отруєння Ющенка В.А. вся, з самого початку, шита білими нитками. Метою таких підступних дій закордонних лікарів, включно начебто громадянина України М.М.Корпана, сумнівну діяльність яких де – факто “кришує” Генеральна прокуратура України з посиланням на тайну слідства, - є намагання ввести в оману не лише політикум, але і суспільство України в цілому про дійсний стан речей з проголошеним, але так і не доведеним отруєнням Ющенка В.А.

    Тому народный депутатУкраїни Соломатін Ю.П. знову вимагає від Генпрокуратури України негайно оприлюднити результати аналізів на вміст діоксину в крові Ющенка В.А., тем більш що жодної таємниці по суті слідства в цьому не має, а побажання приховати правду від суспільства видне неозброєним оком.

    Народний депутат України,

    Ю. Соломатін



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.