• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сіленков наполягатиме на перегляді бюджетів області
    Опубликовано: 2006-02-27 10:58:00

    У квітні місяці голова Херсонської обласної державної адміністрації Борис Сіленков має намір ініціювати перегляд всіх бюджетів області – сільських, селищних, районних. Про це він повідомив на колегії управління охорони здоров’я.

    Необхідність коригування бюджетів голова обласної державної адміністрації пов’язав з недотриманням норм мінімальних відрахувань на щоденне харчування і забезпечення медикаментами лікарняних закладів в бюджетах регіону.

    При цьому він відмітив, що, не зважаючи на закони та озвучені Президентом України пріоритети, деякі з місцевих рад, затвердили відповідні норми у розмірах, навіть, менших минулорічних і вони, аж ніяк, не відповідають необхідному мінімальному рівню.

    Борис Сіленков також звернув увагу присутніх на те, що найнижчий рівень фінансування потреб на харчування та забезпечення медикаментами медичних установ регіону встановлений у Херсоні.

    «Ну як це так, як депутати в цих районах піднімали свої руки коли затверджували бюджети?», - запитав він.

    При цьому голова обласної державної адміністрації зауважив, що на розгляд обласної ради у цьому році виносились видатки, достатні для фінансування цих потреб медичних закладів.

    «Я буду робити все можливе для того, щоб ці кошти, все, що ми будемо мобілізовувати, пішло на благо людей, в села, селища міста і містечка», - сказав Борис Сіленков.

    Він також додав, що виконавчі органи влади будуть ініціювати створення умов для залучення фахівців та створення для них нормальних умов праці.

    «За цим же люди стоять, люди!», - сказав він.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.